Sinds begin 2022 heeft Michel Nuijten zich als consultant aangesloten bij Activium. Met zijn kennis en jarenlange ervaring in optimalisatie van processen, automatisering, Exact software en ICT is Michel een waardevolle aanvulling in het team. Hij is ondernemend en houdt niet van half werk.

De groei van een onderneming vraagt vaak om specifieke oplossingen. Standaardoplossingen zijn dan niet altijd toereikend. Het in kaart brengen van de wensen en behoeften van organisaties en omzetten naar een uitgewerkt plan, zijn dan essentieel. Michel heeft veel ervaring met het optimaliseren en automatiseren van organisaties en bedrijfsprocessen. Dat doet hij veelal in Exact Synergy, vaak in combinatie met Trigger and Validation Manager (TVM). Ook bezit hij kennis over andere Exact producten, zoals Exact Globe en Exact Online.

Procesoptimalisatie en automatisering moeten afgestemd zijn op de organisatie en de gebruikers. Ik houd van deze puzzel en de juiste oplossing voor de klant te vinden met Exact en aanvullende software.

Michel woont in Zevenbergen, in de buurt van Breda. Activium is hiermee ook vertegenwoordigd in het zuidwesten van Nederland. In zijn vrije uren is Michel lekker actief. Dit varieert van varen met een historisch schip, fietsen, mountainbiken, hiken en nog volop andere dingen.