Mijn naam is Ben Zandbergen, en ik ben gek op cijfers!

Bijna 30 jaar geleden (in 1994) kwam ik in mijn opleiding voor het eerst in aanraking met Exact software. Ik was direct gefascineerd door alle mogelijkheden die computerboekhouden kon bieden. Na het behalen van mijn certificaat voor computerboekhouden ben ik na mijn opleiding gaan werken als boekhouder. Bij dit bedrijf werd gewerkt met Exact. Niet alleen met de financiële modules (boekhouding), maar ook met de logistieke modules (facturatie, order, voorraad).

Bij mijn volgende werkgever werd nog niet gewerkt met software van Exact. Door de ervaring die ik de afgelopen 5 jaar had opgedaan bij mijn vorige werkgever, kostte het mij weinig moeite de directie te overtuigen om over te stappen op Exact! Exact beviel bij de directie zo goed, dat ze in 2007 besloten een partnerschap met Exact aan te gaan, waardoor ik werd opgeleid tot een gecertificeerd Exact consultant.

De afgelopen 15 jaar heb ik tientallen bedrijven (weer) blij gemaakt met de oplossingen die Exact kan bieden om bedrijven te helpen hun werkprocessen optimaal te automatiseren.

Inmiddels werk ik bijna 30 jaar met Exact, zowel als consultant als gebruiker. Juist door mijn gebruikerservaring krijg ik de pijnpunten snel helder en kan dan helpen om dit op te lossen.