Ik ben door toeval in de boekhoud en ICT wereld terechtgekomen. Waar ik ooit de verwachting had om in de techniek aan de slag te gaan werd ik onderwijzer op de basisschool. Dat laatste liep niet lekker en bij toeval kwam ik met Exact in aanraking.

Sinds 2003 werk ik met Exact Synergy en door het onderzoeken van allerlei mogelijkheden binnen het programma heb ik mijn expertise ontwikkeld. Puzzelen en problemen uitpluizen zijn mijn grootste zakelijke hobby's en van daaruit kan ik afdelingen goed ondersteunen met oplossingsgericht denken, vooral met het oog op preventie.

Specialisme

Mijn specialismen zitten echt aan de voorkant van Synergy. Het gebruik, de praktische inrichting en de processen. Met name op de processen ligt mijn focus. Door mijn kennis van het systeem en inzicht in de bedrijfsprocessen kan ik goed uitvragen wat er allemaal een rol speelt in het proces en daar ook gerichte oplossingen voor uitdenken.

Mijn motto is dan ook: "Als je vooraf goed investeert in het proces, heb je daarna een vloeiende implementatie en krijg je ook echt de oplossing waar je behoefte aan hebt."