Thomas Thalen is woonachtig in Hilversum. Zijn passie ligt in het bedenken van oplossingen van complexe bedrijfsproblematiek. Na zijn studie Bedrijfskundige Informatica in Groningen is  Thomas aan de slag gegaan als de hoofddeveloper van studenten.net (de grootste community voor studenten, met 200.000 leden).

Specialisme

Na deze fantastische periode is hij overgestapt naar de grootste partner van Exact, VCD. Opdrachten waren onder andere Koop duurzame energie (ontwikkelen van windmolen parken), Het veteranen instituut (organisatie veteranen dag, pas uitgifte, bladen) en de interne optimalisatie VCD/CSS. Samen met een studiegenoot heeft Thomas Yatuta opgericht, een development club.

Ik heb diverse Exact gerelateerde oplossingen bedacht zoals Real-HRM, Real-CRM en Real-Projects.

Hij hield zich voornamelijk bezig met het development van deze oplossingen, met maatwerkoplossingen voor onze klanten en met het aansturen van het development team.

Yatuta is aangesloten bij Activium en namens Activium zijn opdrachten gedaan voor onder andere KMM-groep en Stichting Dynamo. Inmiddels staat het development voor Thomas meer op de achtergrond en is hij Business Consultant voor Activium.