Cloud & Hosting

Veilig werken zonder zorgen

Cloud & Hosting

De software oplossingen die wij aanbieden zijn meestal ook in de Cloud te plaatsen. Je kunt dit zelf doen, bij een eigen cloud provider. Wij kunnen deze zorg ook uit handen nemen.  Dit kan op 2 manieren:

  • private cloud
  • shared cloud

Je bepaalt zelf hoe je wilt werken. Veiligheid en continuïteit staan altijd voorop. Onze cloud diensten maken gebruik van het platform van Parentix (onderdeel van de Exact organisatie). De expertise in de combinatie van Exact producten en een Cloud omgeving is ongeëvenaard.

Bedrijfssoftware in the cloud

Activium in the Cloud combineert Exact met betrouwbaarheid, flexibiliteit en maatwerk. Jullie applicaties draaien op veilige servers in het Parentix data center. We bieden altijd en overal online toegang tot de vertrouwde ICT omgeving, voor een vast bedrag per maand per gebruiker. Daardoor heb je geen grote hardware-investeringen en interne IT-uitdagingen meer. Met Activium in the Cloud is het managen, updaten back-uppen en beschermen van de Exact software en de bijbehorende databases geregeld.

Overzicht over de  ICT kosten

Met Activium in the Cloud kunt je maandelijks werkplekken toevoegen of afsluiten. Je betaalt per maand een vast bedrag per gebruiker. Geen onverwachte ICT-investeringen meer voor het onderhouden en ondersteunen van  hardware en software.

Gebruiksvriendelijk omgeving

Je kunt inloggen vanaf een desktop, laptop, smartphone of tablet overal ter wereld en direct aan de slag met jouw bekende programma’s, bestanden en applicaties. Iedereen werkt altijd met dezelfde versie en gegevens. Je hoeft niet meer na te denken over versiebeheer, updates, security en licenties.

Veilige omgeving

De totale omgeving is ingericht door experts met ruime ervaring in het beveiligen van  data. Gehost in een gecertificeerd datacentrum met strenge security protocollen. Graag overleggen wij over jullie wensen en zorgen voor een passende oplossing.