Over Activium

Activium is dé samenwerkingspartner voor advies en implementatie van jouw bedrijfssoftware. Wil je het maximale uit het gebruik van jouw bedrijfssoftware halen? Dan ben je bij Activium aan het juiste adres!

Bij Activium hebben wij als doel: tevreden gebruikers die met plezier werken met Exact Software en aanverwante producten. Wij helpen jouw medewerkers met het beheersen van complexe en veranderende bedrijfsprocessen. Zo krijg je uitstekend inzicht in finance, HRM, logistiek en sales en houd je controle over jouw business.

Wij helpen organisaties binnen de zakelijke dienstverlening, handel, e-commerce, productie en non-profit met het maken van keuzes. Welke software past het beste bij jouw onderneming? Welke functionaliteiten zijn essentieel? Hoe stem je de software en je bedrijfsprocessen op elkaar af? Passende bedrijfssoftware ligt aan de basis van succes. Met Activium kom je tot een oplossing die past bij de organisatie en de uitdagingen waar jullie voor staan.

Dat doen wij met ondernemende, zelfstandige professionals met allround en specialistische kennis van Exact Software en aanverwante producten. De consultants hebben jarenlange ervaring met Exact en vinden voor iedere organisatie een passende oplossing. Afhankelijk van jullie behoefte en de benodigde kennis werken wij individueel of in teamverband.

Meer weten over Activium?

Bekijk onze video

Of download onze brochure

Brochure Activium

De partners van Activium

Activium is al jaren partner van Exact en is officieel reseller van Exact producten. Naast Exact is Activium leverancier van aanverwante software producten via partners. Wij helpen jullie organisatie graag met het maken van de goede keuzes uit het enorme aanbod.

 

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?