Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de release notes van Exact Software?

De release notes van Exact Globe Next zijn te raadplegen via deze link.

De release notes van Exact Synergy Enterprise zijn te raadplegen via deze link.

Wat zijn de systeemeisen van Exact Software?

De systeemeisen van Exact Globe en Exact Globe Next zijn te raadplegen via deze link.

De systeemeisen van Exact Globe+ zijn te raadplegen via deze link.

De systeemeisen van Exact Synergy Enterprise zijn te raadplegen via deze link. En de eisen van ELIS zijn via deze link in te zien.

 

Hoe kan ik zien welke versie en servicepack ik heb?

Exact Globe Next

Via het menupad [☰ > Over] (product update 411 en nieuwer), [E > Over] (product update 409 en 410) of [Help > Over] (product update 408 en ouder) kun je zien welke versie je hebt en wat de laatste datum van bijwerken is. Wil je je huidige servicepack nummer weten? Deze is te vinden in het bestand ‘ReadMe.txt’, te vinden via het pad C:\Program Files (x86)\Exact Software\bin.

Exact Synergy Enterprise

Via het menupad [Modules > Systeem > Inrichting > Licentie > Info] kun je zien welke versie je hebt en wat de laatste datum van bijwerken is. Wil je je huidige servicepack nummer weten? Deze is te vinden in het bestand ‘ReadMe.txt’ op de locatie waarin jouw applicatie geïnstalleerd staat.

Onze Activium consultant denkt actief met ons mee in de ontwikkeling en het verbeteren van processen van Exact. Op ons verzoek of op initiatief van Activium, werken we aan een dynamisch partnership. Al meer dan 10 jaar!

Ruud van der Meijden | Supply Chain Manager | Verbunt Verlinden

Salentein is een veelzijdige organisatie. Onder Salentein Holding vallen verschillende werkmaatschappijen. In Nijkerk wordt een restaurant gerund, wordt zaalruimte verhuurd en houdt men zich bezig met de Europese import van Argentijnse wijnen. Arco van Engelenburg is als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportage in het bedrijf.

Arco van Engelenburg | Financieel Directeur | Salentein

Paul van Dijk regelt de financiële zaken, rapportage, calculaties, automatisering en logistieke organisatie voor Zinzi. Het bedrijf is een groothandel in sieraden, met het eigen merk Zinzi. Zinzi is vooral bekend van de grote reclame-uitingen met Kim, Fatima en Lieke. Zinzi sieraden worden geleverd aan een groot dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg en daarnaast geëxporteerd naar circa 15 landen. Tegenwoordig wordt het ook rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Paul van Dijk | Controller | Zinzi Silver Jewels

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?