Producten en processen

Een groot aanbod aan software

Activium is leverancier en partner van diverse Exact gerelateerde software oplossingen. We helpen jouw bedrijf graag om een goede keuze te maken uit het enorme aanbod van bedrijfssoftware.

Exact Software

Exact heeft een breed aanbod aan software; zo flexibel dat we ieder bedrijf op maat kunnen bedienen. Of je nu een startende ondernemer of een multinational bent, Exact helpt jouw bedrijf groeien.

Meer informatie
software voor groothandel

Exact Add-ons

De software van Exact is een hele brede oplossing met functionaliteiten op vele gebieden, echter het kan voorkomen dat specifieke functies tekort schieten. Add-ons bieden een oplossing om Exact nog beter te laten werken.

Meer informatie
software voor productie

RPA en Eventmanagement

Bespaar tijd en kosten met RPA (robotic process automation) en eventmanagement. Automatiseer handmatige repetitieve handelingen door het instellen van regels. Zo voorkom je fouten en kun jij je focussen op zaken die echt belangrijk zijn.

Meer informatie

Reporting

Rapportage software of Business Intelligence (BI) tools worden nog vaak in verband gebracht met big-data en ten onrechte ook met grote bedrijven.

Meer informatie
software voor groothandel

Digitalisering/Scanoplossingen

Digitalisering is de trend van de afgelopen jaren; digitaal werken. Vergaderen met de tablet of laptop, het moderne paperless office, flexibel werken en overal waar je wilt.

Meer informatie

Debiteurenbeheer

Effectief debiteurenbeheer is erg belangrijk, maar kost vaak veel tijd. Niets is vervelender dan een klant die een factuur niet (op tijd) betaalt. Maak debiteurbeheer makkelijk en duidelijk voor jou én je klanten.

Meer informatie
software voor productie

Jaarverslag

Wil jij ook snel en eenvoudig inzicht in je financiën? Stel in een handomdraai een jaarrekening op of krijg een doorkijkje naar de toekomst met een liquiditeitsprognose.

Meer informatie

Onze diensten

Activium ondersteunt organisaties bij het realiseren van veranderingen. Of het nu om de uitvoering van een groot project gaat of de inzet van een specialist. Bij Activium kun je terecht! Activium heeft dankzij jarenlange ervaring en de betrokkenheid van jonge en vernieuwende experts de juiste mix in huis jouw bedrijf verder te helpen