Add-ons for Exact

Aanvullende opties voor Exact software

Add-ons voor Exact

De software van Exact is een hele brede oplossing met functionaliteiten op vele gebieden. Zowel binnen Exact Globe als Exact Synergy Enterprise kan het voorkomen dat specifieke functies tekort schieten. In dat geval kan een Add-on een oplossing bieden. Activium voert diverse oplossingen van andere software ontwikkelaars binnen het Exact ecosysteem. Stuk voor stuk oplossingen met geweldige mogelijkheden.

Zo helpen de Real Toolbox van ArealSolution en Solution Builder van Eddon om de interface van Synergy aan alle mogelijke wensen aan te passen. De Wordmerge add-on van Eddon maakt het samenvoegen van gegevens gemakkelijk en flexibel en zorgt voor professionele mail merges vanuit Synergy.

Aan de interface van Globe kan minder gemakkelijk gesleuteld worden, dit is ook bijna niet noodzakelijk. Wel spelen hier veel vraagstukken rondom integratie met andere systemen en platformen. De XConnector van ExploreIT zorgt op een gemakkelijke en gebruikersvriendelijke manier voor het omvormen en importeren van de inkomende data in zowel Exact Globe als Synergy. Of kies voor de mogelijkheden van Boxwise van Trancon voor gestroomlijnd magazijnbeheer gekoppeld aan Exact Globe!

Real-Tools

Perfecte aanvullingen op Synergy.

XConnector

Eenvoudig uitwisselen van data.

Boxwise WMS

Verlaag de werkdruk met dit magazijn beheersysteem.

Solution Builder

Eddon
 

Maakt Exact Synergy écht flexibel.

Word Merge

Eddon
 

Documenten aanmaken was nog nooit zo simpel.