Handige tools

Snelle oplossingen voor Exact software

Real Toolbox

Gaat verder waar Exact Synergy ophoudt, voor het aanpassen en op maat maken van je Synergy entiteiten

Soms heb je meer nodig dan de standaard Exact Synergy techniek. Hiervoor ontwikkelt A-Real-Solution handige en snel te implementeren tools. Deze tools zijn met klanten en consultants ontwikkeld en voldoen aan de meest urgente en veelvoorkomende klantwensen. De kern van de tools is de Real-Toolbox, die je kunt vullen met de tools die je nodig hebt.

 

Real-Sections

Door middel van tabs en secties is het mogelijk om alle informatie die in Exact Globe, Exact Synergy en andere SQL-bronnen beschikbaar is, overzichtelijk te tonen in Exact Synergy. Denk hierbij aan alle openstaande en historische posten, offertes, orders, facturen of budgetten. Ook voor HR doeleinden zijn secties uitstekend in te zetten.

Dynamic Fields

Binnen verzoeken maakt deze tool het mogelijk om afhankelijke velden zichtbaar te maken. Door middel van queries zijn de velden aan te passen.

Travel-Distances

Binnen Exact Synergy is het erg handig als je afstanden en reistijden kunt berekenen. Met Travel-Distances rekent het systeem op basis van de postcode gegevens dat direct voor je uit. Handig voor declaraties van medewerkers maar ook ideaal voor het plannen van afspraken voor de buitendienst. De Google API wordt vanwege technische aspecten vanuit de eigen organisatie aangevraagd.

Real-Document-Editor

Maak in verzoeken direct een document aan met alle mogelijkheden van de editor.

Real-Sign

Real-Sign regelt een digitale rechtsgeldige ondertekening rechtstreeks vanuit Exact Synergy. De Exact Synergy omgeving wordt aangesloten op één van de vooraanstaande signing services van Nederland, Zynyo. Voor arbeidsovereenkomsten, offertes, goedkeuringen, contracten, aktes enzovoort kun je vervolgens digitale rechtsgeldige ondertekening verzorgen. Alles gaat digitaal per e-mail en elke stap wordt gemonitord in Synergy.

Real-Advanced-Search

Zoeken binnen Exact Synergy wil nog wel eens moeizaam verlopen. Met de Advanced Search wordt het een stuk eenvoudiger gemaakt om een zoekactie uit te voeren. Maak zelf Advanced-Search schermen met eigen queries, velden, tabellen en zelfs, op een veilige manier, met andere databases. Implementatie is zeer eenvoudig en snel. En de tijdwinst is enorm.

Additional Fields

Als het aantal velden van verzoeken en kaarten niet genoeg is, maak je met Additional Fields gemakkelijk extra velden aan. Deze functie is beschikbaar voor de verzoek definities en het kan eenvoudig uitgebreid worden naar andere entiteiten.

PDF-Creator

Maakt het mogelijk om Word en Excel documenten automatisch om naar een PDF bestand.

Real-Document-Previewer

De body en PDF's van documenten lezen zonder deze te hoeven openen. Ook voor Word.