Optimizers

Logistieke uitbreiding van Exact

Optimizers biedt het hele order-to-delivery proces. Optimizers levert logistieke cloud software en apps voor het maken, communiceren, leveren en bezorgen van orders. Zij helpen je om jouw order-to-delivery proces te optimaliseren. Hierin richt Optimizers zich op de e-commerce, verkoop apps, EDI en warehouse management software en apps.

App4Sales

App4Sales is de mobiele sales app voor vertegenwoordigers op een beurs of tijdens klantbezoeken. Op ieder moment kun je met App4Sales de catalogus doorkijken, nieuwe klanten registeren, artikelen toevoegen aan een order en ter plekke de order laten ondertekenen door de klant. Via de cloud werkt App4Sales samen met onder andere de ERP systemen Exact Globe en Exact Online.

Portal4Sales

Portal4Sales is de plug and play webshop voor B2B georiënteerde bedrijven.  Met Portal4Sales hebben jouw klanten de mogelijkheid om zelf orders te plaatsen en real-time artikel- , order- en factuurinformatie op te vragen. Met de real-time koppeling met Exact Globe of Exact Online kan er op ieder moment actuele informatie worden gebruikt in het order proces.

EDI Gateway

De EDI Gateway is een link tussen jouw Exact ERP-systeem en je handelspartners. Dit EDI systeem is een standaard voor de uitwisseling van bedrijfsdocumenten om ketensamenwerking te optimaliseren. Je wisselt orders, voorraadberichten, productgegevens, pakbonnen en facturen elektronisch uit.

Alle software en apps zijn gecertificeerd door Exact en zijn Cloud gebaseerd.

Optimizers en Activium verzorgen samen de implementaties van deze modules.