Marc van der Linden is getrouwd met Kitty Kruip en zij hebben samen twee kinderen. Ze wonen met gezin in het mooie Vorden. Marc's grootste hobby is voetbal en naast regelmatig hardlopen voetbalt hij op vrijdagavond nog met een vriendenteam in de zaal.

Als bestuurslid is hij betrokken bij de plaatselijke voetbalclub, v.v. Vorden, voor beheer van o.a. de portefeuille ‘voetbalzaken’.

Een vereniging laten functioneren tot een bindmiddel binnen de gemeenschap, samen met de overige bestuurs- en commissieleden en de vele vrijwilligers, met als belangrijkste doelstelling om de 500 leden te kunnen laten genieten van de voetbalsport, vind ik nog steeds een mooie vrijetijdsbesteding en daar geniet ik wekelijks van.

Specialisme

Marc is al lange tijd werkzaam als Exact consultant en Projectleider. Het begon allemaal met het implementeren van de applicatie Exact voor Dos en eind jaren ’90 de 2e generatie ERP-applicatie, Exact voor Windows. Vanaf het moment dat Exact in 2002 ‘Exact Globe’ en de nieuwe web- en frontofficeapplicatie ‘e-Synergy’ op de markt bracht, heeft Marc zich hier op toegelegd. Ondanks een moeizame start van vooral Exact Globe heeft hij de overgang naar deze applicatie als zeer prettig ervaren.

Door de komst van e-Synergy bestaat nu de mogelijkheid om naast de financiële, logistieke en project registraties ook overige bedrijfsonderdelen (HRM, CRM, Workflow en e-documents) te automatiseren. Hierdoor kan Marc als consultant nog meer betekenen voor de klanten in het MKB en MKB+ en fungeert hij als ideale adviseur op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Marc heeft oog en oor voor de klant. De bedrijfsprocessen neemt hij als basis en hij voegt een persoonlijk tintje toe in het onderhoud met gebruikers, applicatiebeheerders, projectgroep leden en/of MT-Directie. Kennis en kunde hebben van de software is natuurlijk de basis, maar mee kunnen en willen praten met de klant over de bedrijfsprocessen en het inrichten hiervan, is voor Marc zeker zo belangrijk.