Activium als partner

Betrouwbaar en innovatief

Over Activium

Activium levert persoonlijk advies bij automatiseringsvraagstukken rond finance, hrm, logistiek en sales. Oplossingen zijn vaak uitstekend te integreren in uw huidige software. Onze mensen onderscheiden zich in servicegerichtheid en in vakinhoudelijke kennis.

Binnen de vastgestelde tijd en budget realiseren wij de oplossing. Hoe? Door hard te werken voor onze klanten. En door veel dingen net een beetje anders te doen.

We beschrijven onze kernwaarden als betrokken, ondernemend, samenwerken en vertrouwen. Dat vind u in onze hele organisatie terug. We helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen willen worden. Snel, vakkundig en voor een nette prijs. Bij Activium werken ongeveer 15 mensen. Onze kantoren zijn gevestigd in Hoevelaken en Nieuw-Vennep en van daaruit werken we voor klanten in heel Nederland. Activium is al jaren partner bij Exact.

Voordelen

"Ik ben blij met de korte lijnen met de consultant. Er is altijd tijd voor een goede uitleg waarom bepaalde software voor ons wel of niet een goede keuze is. Zeer zeker zou ik deze organisatie aanbevelen als partner. "

Marianne Bergman | Finance Afdeling | Bedrijf: Janome Europe B.V.