Activium als partner

Professioneel en betrouwbaar

Over Activium

Activium is dé samenwerkingspartner voor advies en implementatie van jouw bedrijfssoftware. Wij helpen organisaties binnen de zakelijke dienstverlening, handel, e-commerce, productie en non-profit met het maken van keuzes. Welke software past het beste bij jouw onderneming? Welke functionaliteiten zijn essentieel? Hoe stem je de software en je bedrijfsprocessen op elkaar af? Passende bedrijfssoftware ligt aan de basis van succes. Met Activium kom je tot een oplossing die past bij de organisatie en de uitdagingen waar jullie voor staan.

Dat doen wij met ondernemende, zelfstandige professionals met allround en specialistische kennis van Exact Software en aanverwante producten. De consultants hebben jarenlange ervaring met Exact en vinden voor iedere organisatie een passende oplossing. Afhankelijk van jullie behoefte en de benodigde kennis werken wij individueel of in teamverband.

 

Meer weten over Activium?

Bekijk onze video

Of download onze brochure

Brochure Activium

De partners van Activium

Activium is al jaren partner van Exact en is officieel reseller van Exact producten. Naast Exact is Activium leverancier van aanverwante software producten via partners. Wij helpen jullie organisatie graag met het maken van de goede keuzes uit het enorme aanbod.

 

"Ik ben blij met de korte lijnen met de consultant. Er is altijd tijd voor een goede uitleg waarom bepaalde software voor ons wel of niet een goede keuze is. Zeer zeker zou ik deze organisatie aanbevelen als partner. "

Marianne Bergman | Finance Afdeling | Bedrijf: Janome Europe B.V.

 

Business Solutions

Diensten

Meer weten over de diensten van Activium en hoe Activium jullie organisatie kan helpen?

 

 

Branches

Activium levert slimme software oplossingen, deze sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen.