Elvy Factuurverwerking

Kost het verwerken van facturen je veel tijd? Elvy Factuurverwerking is ontwikkeld om je facturen minder foutgevoelig en efficiënt te verwerken. Van PDF documenten tot e-facturen, Elvy herkent deze zonder problemen. Zo bespaar je tijd en maak je minder fouten. Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in jouw financiële software.

Bespaar tijd met Elvy

Op welke manier je facturen ook ontvangt, Elvy zorgt ervoor dat je tijd bespaart. Vanuit jouw mailbox worden de binnenkomende facturen automatisch in Elvy ingeladen, direct onder de juiste administratie. Elvy herkent de gegevens, maakt een boekingsvoorstel en na jouw akkoord wordt de factuur direct geboekt in jouw financiële software. Is er dan nog een goedkeuring voor het betalen van de factuur nodig, dan biedt Elvy de factuur aan de juiste fiatteurs en blokkeert de boeking voor betaling. Elvy kan de fiatteur(s) bepalen aan de hand van de boekingsgegevens of andere criteria, maar uiteraard kun jij dit zelf aanpassen. Fiatteurs beoordelen facturen eenvoudig online of via de Elvy App. Na een goedkeuring wordt de boeking voor betaling vrijgegeven en kan deze vanuit jouw financiële software betaald worden. Zo heb je altijd inzicht en werk je efficiënt.

De voordelen van Elvy factuurverwerking
  • Je hebt volledig inzicht in de financiële administratie
  • Je werkt een stuk efficiënter
  • Je bent nooit meer facturen kwijt
  • Fouten maken is verleden tijd
  • Uitgebreide mogelijkheden voor fiattering
  • Je weet van te voren op welke kosten je kan rekenen

Bekijk de video van Elvy Factuurverwerking

Overige oplossingen van Elvy

Elvy biedt verschillende oplossingen om je administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren, zoals Elvy Declaratieverwerking, Elvy Contractregistratie, Elvy Inkoopmanagement, Elvy Documentarchivering.