Image Capture van Scan Sys

Geavanceerde scanoplossingen voor Exact Globe en Synergy

Scan Sys ImageCapture for Invoices is intelligente scan en herken software die je digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in de administratie. Met ImageCapture software snij je tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces van jouw inkoopfacturen. Met gebruik van de workflow en het digitale archief in ImageCapture heb je ook altijd inzage in de kosten en de status van je facturen.

Door gebruik van geavanceerde scanning technologie leest de software moeiteloos de meest complexe facturen op kop- en regel uit, en vergelijkt (indien van toepassing) de factuurregels met een eerder geplaatste bestelling in jouw inkoopsysteem. Ook de fiattering van je facturen vindt in ImageCapture plaats. De uitgebreide workflow functionaliteit zorgt ervoor dat zelfs complexe facturen op correcte wijze afgehandeld kunnen worden. Gebruikers kunnen facturen goed- en afkeuren, delegeren, een vraag stellen of waarnemen bij afwezigheid van een collega. Beschik je al over een workflow applicatie voor fiattering? Dan sluit de software hier naadloos op aan!

Naast facturen kan ImageCapture ook overige documenten verwerken zoals declaraties, vrachtbrieven, pakbonnen en inkooporderbevestigingen. ImageCapture kan ook volledig geïntegreerd worden met procurement software, TMS systemen, CRM applicaties.

Bekijk de video over geautomatiseerde documentverwerking in Exact Synergy

Bekijk de video over geautomatiseerde factuurverwerking in Exact Globe of Exact Online

Voordelen
  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Veel snellere verwerking van facturen
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Vergaande herkenning op regelniveau
  • Geen limiet op het aantal administraties of documenten