Exact Globe+

Met de nieuwe administratieve Exact Globe+ versie ben je klaar voor de toekomst!

Integreer je primaire bedrijfsprocessen met je financiële administratie met Exact Globe+, de opvolger van Globe. Exact Globe+ is jouw vertrouwde software pakket maar dan ontwikkeld met de nieuwste technologie.

Grote stap vooruit in gebruiksgemak

Exact Globe+ is intuïtief en eenvoudig te gebruiken software. Het voordeel is dat jouw medewerkers snel en makkelijk kunnen werken. Met een moderne look & feel zet marktleider Exact een grote stap vooruit in gebruiksgemak.

Technologie voor de toekomst

Exact Globe heeft zich bewezen als software van hoge kwaliteit die zeer betrouwbaar en stabiel is. Het is Exact gelukt om met moderne technologie het ERP systeem door te ontwikkelen en een veilig en toekomstvast platform te bieden. Globe+ is klaar om nu en in de toekomst de snel veranderende en veeleisende wensen nog beter te ondersteunen. Denk hierbij aan bankkoppelingen, PSD2 en koppelingen met e-commerce en andere software systemen.

Gratis overstappen

Je kunt gratis overstappen op Globe+. De Finance functionaliteit is nu beschikbaar, later dit jaar volgen de Handel, Productie en SDK versies. Bekijk de systeemeisen via deze link.

Activium zorgt voor een vlekkeloze overgang

Met een beproefd stappenplan zorgt Activium dat die overstap helemaal vlekkeloos verloopt. We zorgen voor back-ups, uitleg van de verschillen en de tips om het meeste voordeel uit het werken met Globe+ te halen.

Voor bedrijven die nog niet met Exact werken zijn de Exact Globe+ suites het beste informatiesysteem voor jouw middelgrote en internationale omgeving. Vooral voor complexere situaties waarbij net dat beetje extra functionaliteit gewenst is. De Exact Synergy Enterprise software is dan kosteloos inbegrepen in het software systeem.