Sumatra

Bij Sumatra Software is men ervan overtuigd, dat goed geïnformeerde medewerk(st)ers betere beslissingen nemen.

Vanuit deze gedachte werd en wordt hun innovatieve Operational Intelligence software ontwikkeld. Met als doel u en uw collega’s te voorzien van complete en actuele informatie. Niet alleen op hoofdlijnen, maar inclusief alle verklarende details en zelfs documenten.

De noodzaak van operationele rapportages

Bij veel bedrijven en organisaties wordt de noodzaak van operationele rapportages onderschat. Vaak wordt nog gebruik gemaakt van traditionele Excel rapporten en de bekende ‘lijstjes’, die vaak ook nog eens achteraf worden verspreid. Traditionele rapportages zijn dus altijd verouderd en de noodzakelijke toelichting is meestal niet beschikbaar.

Complete informatie

Met Sumatra 2019 ziet u wel in één oogopslag wat uw aandacht behoeft en vooral ook waarom. Omdat alle relevante bijbehorende en onderliggende informatie wordt getoond, worden vragen direct beantwoord. Beslissingen worden niet meer op basis van aannames genomen; met Sumatra beslist u op basis van feiten!

Ontwikkeld voor Exact

Sumatra 2019 is uitermate geschikt om te koppelen met Exact, omdat de Exact Globe en Exact Synergy databases al volledig in kaart zijn gebracht. Dit versnelt en vereenvoudigt het maken van de interactieve dashboards en operationele rapportages op uw Exact-omgeving, en zorgt voor een korte implementatietijd; vaak slechts enkele dagen!

Sumatra-2019-Budget-Light-Mode
Sumatra-2019-Budget-Dark-Mode.jpg

Voordelen

  • Complete informatie inclusief verklarende details en documenten;
  • Sturen o.b.v. actuele cijfers ;
  • Interactieve dashboards;
  • Overal en altijd beschikbaar ;
  • Geen Data Warehouse nodig;
  • Beter geïnformeerde medewerkers.

Bekijk de demo van Sumatra

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de online demo.