Ik werk sinds 1998 als ontwikkelaar Exact Software. In eerste instantie bij Exact zelf op de afdeling Klein Maatwerk. Enkele jaren later ben ik het partnerkanaal ingerold. Dat begon als ontwikkelaar van maatwerk en rapportages. In de loop van de jaren uitgegroeid tot een functioneel/technisch consultant waarbij programmeren één van de tools is die ik tot mijn beschikking heb.

Sinds eind 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig Exact consultant / ontwikkelaar. De variatie in het soort bedrijven en soort opdrachten vind ik één van de leukste dingen van het zelfstandige zijn. Mijn expertise ligt op het vlak van Exact Synergy maar van Exact Globe weet ik meer dan genoeg om ook hier oplossingen voor in te richten (of te ontwikkelen) en om net even verder te gaan dan waar de standaard functionaliteit eindigt.

Naast het programmeren van eigen oplossingen, maak ik gebruik van de producten van Easy, GK Toos, Orbis en de add-ons van EddOn (met name Solution Builder en TVM). De combinatie van deze tools zorgt ervoor dat "nee" nooit een antwoord is op de vraag "is dit mogelijk?".