Al meer dan 20 jaar is Irene werkzaam in Marketing. Haar ervaring heeft ze vooral opgedaan in de ‘fast-moving-consumer-goods’ industrie, bij verschillende fabrikanten en in marktonderzoek. Daarbij gelooft ze in een gezamenlijke doelstelling van retailer en fabrikant waarbij zij samen de consument en shopper optimaal van dienst willen zijn. Kennis van je klant, van de shopper en de markt is daarin onontbeerlijk.

Sinds een aantal jaar is Irene zelfstandig en werkt in opdracht nog steeds in FMCG. Tegelijkertijd is zij met veel plezier verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie bij Activium. Dat Activium actief is in automatisering, een andere tak van sport dus, geeft extra dynamiek en variatie in de werkzaamheden. Zij heeft een pragmatische instelling, is actie- en oplossingsgericht en kan haar kennis en ervaring vanuit een andere branche goed inzetten bij Activium.

Ik geloof dat kennis van de klant, de uitdaging waar hij voor staat en een intensieve samenwerking, kan leiden tot de mooiste en beste oplossingen.