Zakelijke dienstverlening

Als zakelijke dienstverlener wil je maximaal inzicht en grip op je projecten. Of je nu een dienstverlener in ICT, consultancy, reclame of in een andere service bent, je wilt één oplossing voor boekhouding en facturatie, projectmanagement en urenregistratie. Projecten binnen de tijd en gesteld budget opleveren, dat wil jij toch ook?

Efficiënt en inzicht

Nog altijd lopen zakelijke dienstverleners schade door te veel niet-facturabele uren. Dit wordt veroorzaakt door een gebrekkige urenregistratie en projectadministratie. Voorkom dit probleem door de automatisering van de gehele administratie, met software voor urenregistratie & facturatie en projectmanagement. Hierdoor heb je met een minimum aan administratie en actueel inzicht in de projecten. Zo run je op een efficiënte en innovatieve manier jouw onderneming.

Automatisering voor jouw bedrijf

Wil je meer weten hoe jouw bedrijf meer efficiency kan halen uit de projecten? Of wil je weten welke oplossingen er voor jouw bedrijf zijn? Activium heeft jarenlange ervaring met automatisering van dienstverleners. Bij meerdere organisaties hebben we efficiency slagen kunnen maken. Dat levert direct winst op. Onze consultants kunnen je er meer over vertellen en advies geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Top oplossingen voor de zakelijke dienstverlener

Exact Synergy

De online oplossing voor jouw front office zoals verkopers, projectleiders, directie en HR

Meer informatie
Autodoc HSE scanning digitalisering bedrijfssoftware

AutoDoc HSE

Flexibiliteit in output vanuit administratieve systemen naar printers en e-mail

Meer informatie
Eddon

TVM

Trigger and Validation Manager biedt een veelzijdige eventmanager op Exact Synergy

Meer informatie

Real-Toolbox

Gaat verder waar Exact Synergy ophoudt, voor het aanpassen en op maat maken van je Synergy entiteiten

Meer informatie
Jarenlang regelde H&K Services alle facturatie, voorraad- en klantbeheer in Excel. En dat werkte prima voor het bedrijf. Maar de flinke groei van de afgelopen tien jaar was reden om verder te automatiseren. Met ondersteuning van Activium stapte het bedrijf begin dit jaar in recordtijd over op Exact Online Handel Essentials.

John Huizer | DGA | H&K Services BV en H&K Controls BV

Sol & Kleene Trucks B.V. is een jong bedrijf, gespecialiseerd in de inkoop van gebruikte trucks en trailers. Bij de start in 2020 werd Exact Online aangeschaft als boekhoudpakket. Om administratief mee te komen met de start van het bedrijf schakelde Sol & Kleene Trucks de hulp van Activium in om het boekhoudsysteem gebruiksklaar te maken.

Gerieke Sol – Hulleman | Eigenaar / Administratie | Sol & Kleene Trucks

Licorne Fuel handelt in brandstoffen voor belading op tankers. Daarnaast is Licorne geautoriseerd distributeur voor BP en Castrol smeermiddelen voor de scheepvaart. Sinds september 2009 bestaat Licorne Fuel in haar huidige vorm, tot die tijd handelden zij wel in olie, niet in aanverwante artikelen. Licorne Fuel betrekt de olie direct van de raffinaderijen.

Kevin Overbeeke | Business Controller | Licorne / Finco Fuel

Niemand weet precies wie de naaimachine heeft uitgevonden. Ook Marianne Bergman niet, financieel administratief medewerker van Janome Europe B.V. Janome is ‘s werelds grootste producent van huishoudnaaimachines. We mogen haar interviewen over Janome en de rol van automatisering. Janome Europe B.V. is fabrikant en distributeur van naaimachines in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Men produceert zo’n twee miljoen naaimachines per jaar onder het eigen merk Janome en andere labels.

Marianne Bergman | Finance Afdeling | Janome Europe B.V.

Smakelijk en inspirerend is het verhaal van Boot Koffie. Het familiebedrijf, dat sinds 1973 onder de naam Boot Koffie opereert, heeft meerdere branderijen en een prachtige winkel in Baarn. Boot Koffie staat synoniem eerlijke koffie en voor de beste kwaliteit versgeroosterde koffie. De koffiemeester werkt bij uitstek samen met koffieboeren die natuurlijk en biologisch gecertificeerd produceren. Lokaal draagt Boot Koffie bij aan de scholing van de plukkers en hun gezinnen. .

Barend Boot | Directeur / Eigenaar | Boot Koffie

Verbunt Verlinden is al meerdere generaties een toonaangevende Nederlandse wijnimporteur met merknamen als Graham’s Port, Bodegas Salentein, Champagne Bollinger, Bodegas Ramón Bilbao. Joseph Antonius Verbunt is de grondlegger van Verbunt Wijnkopers. In 1844 begon hij in Tilburg een zaak in tabak, wijn en gedistilleerd. De daaropvolgende generaties Verbunt deden succesvol zaken als wijnimporteur en in gedistilleerde dranken.

Ruud van der Meijden | Supply Chain Manager | Verbunt Verlinden

Salentein is een veelzijdige organisatie. Onder Salentein Holding vallen verschillende werkmaatschappijen. In Nijkerk wordt een restaurant gerund, wordt zaalruimte verhuurd en houdt men zich bezig met de Europese import van Argentijnse wijnen. Arco van Engelenburg is als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportage in het bedrijf.

Arco van Engelenburg | Financieel Directeur | Salentein

New Edition Home is sinds 2014 actief op de markt van servies en woonartikelen. Momenteel is New Edition Home internationaal opererend in ruim 60 landen. Wij spreken managing director Niels Seuren over het succes van deze divisie. Vanaf 1 juli 2014 heeft New Edition haar bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de divisie ‘Home’. De divisie ‘Home’ is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van gelicenseerde producten en concepten op het gebied van wonen.

Niels Seuren | Managing director | New Edition

Paul van Dijk regelt de financiële zaken, rapportage, calculaties, automatisering en logistieke organisatie voor Zinzi. Het bedrijf is een groothandel in sieraden, met het eigen merk Zinzi. Zinzi is vooral bekend van de grote reclame-uitingen met Kim, Fatima en Lieke. Zinzi sieraden worden geleverd aan een groot dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg en daarnaast geëxporteerd naar circa 15 landen. Tegenwoordig wordt het ook rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Paul van Dijk | Controller | Zinzi Silver Jewels

Familiebedrijf Westfort heeft een bedrijfsvisie die iedereen uitdaagt te innoveren en verbeteren. Hierbij past alleen een flexibele automatiseringsoplossing die voor iedereen werkt. Met innovaties als Exact Synergy en Real-HRM kwam de oplossing. Robbert van ’t Hoff is binnen de directie bij Westfort verantwoordelijk voor ICT, HR en Finance en houdt van uitdagingen.

Robbert van 't Hoff | ICT, HR, Finance | Westfort

De pijlers van het productiebedrijf Klemko Techniek B.V. uit Soest zijn aansluittechniek, lichtbesturing, LED & licht en installatietechniek. Thomas Brons is bij Klemko dagelijks druk met IT en Databeheer. Klemko houdt zich bezig met de productie van LED verlichting, aansluittechniek, gereedschappen, collectoren, bevestigingsmateriaal, lichtbesturing en kabelkanalen. Sinds 1946 ontwikkelt en produceert Klemko voor met name groothandels in de elektrotechniek in Nederland en België.

Thomas Brons | IT & Databeheer | Klemko Techniek B.V. + Panflex B.V.

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?