Zakelijke dienstverlening

Als zakelijke dienstverlener wil je maximaal inzicht en grip op je projecten. Of je nu een dienstverlener in ICT, consultancy, reclame of in een andere service bent, je wilt één oplossing voor boekhouding en facturatie, projectmanagement en urenregistratie. Projecten binnen de tijd en gesteld budget opleveren, dat wil jij toch ook?

Efficiënt en inzicht

Nog altijd lopen zakelijke dienstverleners schade door te veel niet-facturabele uren. Dit wordt veroorzaakt door een gebrekkige urenregistratie en projectadministratie. Voorkom dit probleem door de automatisering van de gehele administratie, met software voor urenregistratie & facturatie en projectmanagement. Hierdoor heb je met een minimum aan administratie en actueel inzicht in de projecten. Zo run je op een efficiënte en innovatieve manier jouw onderneming.

Automatisering voor jouw bedrijf

Wil je meer weten hoe jouw bedrijf meer efficiency kan halen uit de projecten? Of wil je weten welke oplossingen er voor jouw bedrijf zijn? Activium heeft jarenlange ervaring met automatisering van dienstverleners. Bij meerdere organisaties hebben we efficiency slagen kunnen maken. Dat levert direct winst op. Onze consultants kunnen je er meer over vertellen en advies geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Top oplossingen voor de zakelijke dienstverlener

Exact Synergy

De online oplossing voor jouw front office zoals verkopers, projectleiders, directie en HR

Meer informatie
Autodoc HSE scanning digitalisering bedrijfssoftware

AutoDoc HSE

Flexibiliteit in output vanuit administratieve systemen naar printers en e-mail

Meer informatie
Eddon

TVM

Trigger and Validation Manager biedt een veelzijdige eventmanager op Exact Synergy

Meer informatie

Real-Toolbox

Gaat verder waar Exact Synergy ophoudt, voor het aanpassen en op maat maken van je Synergy entiteiten

Meer informatie
De consultant van Activium begreep dat we geen standaardbedrijf zijn en heeft echt geluisterd naar wat wij wilden.

John Huizer | DGA | H&K Services BV en H&K Controls BV

De consultant lost problemen op, maar voorziet ze ook. Hij behandelt vragen heel compleet

Gerieke Sol – Hulleman | Eigenaar / Administratie | Sol & Kleene Trucks

Onze Activium consultant denkt actief met ons mee in de ontwikkeling en het verbeteren van processen van Exact. Op ons verzoek of op initiatief van Activium, werken we aan een dynamisch partnership. Al meer dan 10 jaar!

Ruud van der Meijden | Supply Chain Manager | Verbunt Verlinden

Salentein is een veelzijdige organisatie. Onder Salentein Holding vallen verschillende werkmaatschappijen. In Nijkerk wordt een restaurant gerund, wordt zaalruimte verhuurd en houdt men zich bezig met de Europese import van Argentijnse wijnen. Arco van Engelenburg is als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportage in het bedrijf.

Arco van Engelenburg | Financieel Directeur | Salentein

Paul van Dijk regelt de financiële zaken, rapportage, calculaties, automatisering en logistieke organisatie voor Zinzi. Het bedrijf is een groothandel in sieraden, met het eigen merk Zinzi. Zinzi is vooral bekend van de grote reclame-uitingen met Kim, Fatima en Lieke. Zinzi sieraden worden geleverd aan een groot dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg en daarnaast geëxporteerd naar circa 15 landen. Tegenwoordig wordt het ook rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Paul van Dijk | Controller | Zinzi Silver Jewels

Familiebedrijf Westfort heeft een bedrijfsvisie die iedereen uitdaagt te innoveren en verbeteren. Hierbij past alleen een flexibele automatiseringsoplossing die voor iedereen werkt. Met innovaties als Exact Synergy en Real-HRM kwam de oplossing. Robbert van ’t Hoff is binnen de directie bij Westfort verantwoordelijk voor ICT, HR en Finance en houdt van uitdagingen.

Robbert van 't Hoff | ICT, HR, Finance | Westfort

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?