Oplossingen voor applicatiebeheerders

Ben jij applicatiebeheerder en verantwoordelijk voor het beheer van alle software-toepassingen in jouw bedrijf? Dan wil je dat alles correct blijft werken en zorgen dat de bedrijfsactiviteiten doorlopen en zelfs verbeteren.

De applicatiebeheerder bewaakt de Exact omgeving en alle Add-ons en externe toepassingen eromheen. Samen met de HR Manager is de applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het toekennen van rollen en rechten binnen de applicaties. Je hebt toegang tot de systeemfuncties van Exact Globe en Exact Synergy om van hieruit de toegang te beheren. Tevens kun je lay-outs onderhouden, de interfacing met andere programma’s inrichten en beheren, het systeem monitoren en de logging raadplegen.

Ben je betrokken bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en heb je behoefte om deze beter in kaart te brengen? Engage Process is hierbij een handig hulpmiddel.

Knoop systemen aan elkaar met bijvoorbeeld Exact Integration, CMDM of Exact RPA. Of importeer gegevens makkelijk in Exact Globe en Synergy met Xconnector. Automatiseer gebeurtenissen op de achtergrond met eventmanagers zoals TVM van Eddon of BPA Server van Orbis. Heb je meer behoefte aan overzicht en inzicht door middel van uitgebreide rapportages of dashboards? Deze ontwerp je met software oplossingen zoals Power BI, MS Reporting Services, Sumatra Software.

Activium heeft de kennis en ervaring om jou te adviseren bij het inrichten en onderhouden van jouw systemen en kan samen met jou een geavanceerde en goed beheersbare omgeving realiseren.

Handige oplossingen:

Exact CMDM

Centraal beheer van stamgegevens in Exact Synergy en uitwisseling met gekoppelde Globe administraties

&nbsp
Meer informatie

Engage Process Modeler

Tool voor het in kaart brengen en gezamenlijk evalueren van processen

Meer informatie

MS Reporting Services

De Microsoft oplossing voor het maken en delen van rapporten

Meer informatie

MS SQL

Het hart van alle Exact oplossingen wordt gevormd door de meest gebruikte database in midden- en kleinbedrijf

&nbsp
Meer informatie
Eddon

Solution Builder

Uitbreiding op Exact Synergy waarmee extra entiteiten kunnen worden toegevoegd

Meer informatie
Eddon

TVM

Trigger and Validation Manager biedt een veelzijdige eventmanager op Exact Synergy

Meer informatie

XConnector

Maakt import in Exact Globe en Synergy uiterst eenvoudig

Meer informatie

Power BI

Microsoft dashboarding tool die data uit verschillende bronnen samenbrengt en inzichtelijk presenteert

Meer informatie

Optimizers

Logistieke uitbreiding van Exact: App4Sales, Portal4Sales en EDI Gateway

Meer informatie
Onze Activium consultant denkt actief met ons mee in de ontwikkeling en het verbeteren van processen van Exact. Op ons verzoek of op initiatief van Activium, werken we aan een dynamisch partnership. Al meer dan 10 jaar!

Ruud van der Meijden | Supply Chain Manager | Verbunt Verlinden

Salentein is een veelzijdige organisatie. Onder Salentein Holding vallen verschillende werkmaatschappijen. In Nijkerk wordt een restaurant gerund, wordt zaalruimte verhuurd en houdt men zich bezig met de Europese import van Argentijnse wijnen. Arco van Engelenburg is als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportage in het bedrijf.

Arco van Engelenburg | Financieel Directeur | Salentein

Paul van Dijk regelt de financiële zaken, rapportage, calculaties, automatisering en logistieke organisatie voor Zinzi. Het bedrijf is een groothandel in sieraden, met het eigen merk Zinzi. Zinzi is vooral bekend van de grote reclame-uitingen met Kim, Fatima en Lieke. Zinzi sieraden worden geleverd aan een groot dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg en daarnaast geëxporteerd naar circa 15 landen. Tegenwoordig wordt het ook rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Paul van Dijk | Controller | Zinzi Silver Jewels

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?