Bespaar kostbare tijd door met Speedbooks snel en eenvoudig je rapportages op te maken. 

Webinar: Op donderdag 31 maart, van 10.00 - 10.45 uur

Stel in een handomdraai een jaarrekening op, krijg een doorkijkje naar de toekomst met een liquiditeitsprognose of stel eenvoudig je eindafrekening van de NOW regeling op. Deze onderwerpen komen aan bod tijdens het gratis webinar op donderdag 31 maart van 10.00-10.45 uur. Activium organiseert dit webinar in samenwerking met Speedbooks.

Wil jij betere besluiten nemen door de juiste financiële inzage in je bedrijfsperformance? Werk je met Exact Globe of Exact Online? En ben je een kleine of middelgrote mkb-onderneming? Dan is dit webinar interessant voor jou. Tijdens het webinar komen 3 onderwerpen aan bod.

Stel in 5 minuten je jaarrekening op!

Normaal gesproken is het opstellen van een jaarrekening een tijdrovend karwei. Maar met de jaarrekening functie van Speedbooks® is dat een fluitje van een cent. Dat gaat snel en efficiënt, zodat jij meer tijd hebt om te doen wat je echt leuk vindt: ondernemen.

Inzicht in de toekomst

Als ondernemer wil je zeker weten dat je de rekeningen kunt blijven betalen. Vandaag en morgen, maar ook over zes maanden. Met de liquiditeitsprognose van Speedbooks® kun je heel eenvoudig een overzicht maken van alle verwachte ontvangsten en uitgaven.

Handig hulpmiddel voor de NOW-regeling

Staat het maken van de eindafrekening van de NOW-regeling nog in de planning? Speedbooks® heeft een hulpmiddel ontwikkeld waarmee de rapportage voor de eindafrekening NOW automatisch uit het systeem rolt. Dat is nog eens handig, we vertellen er graag meer over.

De oplossingen van Speedbooks zijn een perfecte aanvulling op de software van Exact en eenvoudig te koppelen aan Exact Globe en Exact Online. Ze zijn gebruikersvriendelijk en eenvoudig in gebruik te nemen.

Het webinar is een  Teams bijeenkomst die circa 45 minuten duurt. Meld je aan via advies@activium.nl. Na aanmelding delen we de Teams link met de deelnemers.