Activium is de winnaar van maar liefst 2 Awards: De Exact Online Partner van het Jaar Award én De Project of the Year Award!

Enorm blij zijn wij met beide prijzen en met deze waardering van Exact voor de inzet en toewijding van Activium om er samen een succes van te maken. En natuurlijk zijn we heel erg trots op het Activium team, voor hun enthousiasme, professionaliteit en bijdrage aan deze prestatie!

Veel dank aan alle klanten die afgelopen jaar voor Activium kozen als partner voor hun Exact Online implementatie. Ook dit jaar staan wij weer klaar voor onze klanten.

Ook veel dank aan het team van Excelya onder aanvoering van Frédéric Paqueville, veel dank voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. In het bijzonder bedanken wij Jonathan Tenoudji, projectleider bij Excelya. De onvermoeibare inzet van hemzelf en zijn projectleden hebben geleid tot waar we nu staan. In het derde kwartaal van dit jaar zullen we de eindstreep van dit project gaan behalen. Een wereldprestatie van beide zijden!

Wij blijven ons inzetten met als doel tevreden klanten die met plezier met het Exact informatiesysteem werken.

Exact Online Partner van het Jaar 2023

Het juryrapport: 'Wat bijzonder is om te vermelden is dat Activium deze prijs voor het eerst gewonnen heeft! Er kan zoals ieder jaar maar één team de winnaar zijn. Dat is dit jaar een partner die wel met kop en schouder boven de rest uitsteekt en een enorme groei laat zien ten opzichte van 2022. Een partner die alle oplossingen van Exact aanbiedt, maar ook zeer toegewijd is om er samen een groot succes van te maken. Activium, van harte gefeliciteerd met deze overweldigende overwinning. Jullie hebben het dubbel en dwars verdiend.'

Project of the Year Award 2023

Het juryrapport: 'De Project of the Year Award wordt dit jaar uitgereikt over alle producten van Exact en er is geen onderscheid gemaakt in Mid Market en Small Business. De projecten die zijn ingezonden werden op verschillende vlakken beoordeeld. Hierbij kan je denken aan de snelheid waarmee het project is opgeleverd, maar natuurlijk hebben zaken als project risico, complexiteit, creativiteit van de oplossing en natuurlijk de impact voor de klant meegewogen De winnaar van deze award heeft een project dat een hoog risicoprofiel heeft omdat het is ontstaan uit een eerder mislukte implementatie van een ander systeem. Het gaat om een bedrijf brede oplossing waarbij verschillende consultants met eigen specialismes hebben samengewerkt om te komen tot de oplossing die gebruik maakt van onze standaarden, maar ook aanpalende oplossingen zijn gebruikt om tot een optimaal resultaat te komen. De klant zet hiermee de stap niet alleen zaken vast te leggen maar ook de processen te stroomlijnen waarmee ze actief in staat zijn hun beleid en beslissingen te ondersteunen.'