Activium is nog steeds Activium, sinds begin dit jaar is er toch behoorlijk veel veranderd binnen onze organisatie.

Na een organisatorische wijziging per januari 2020 heeft Activium zich nog meer gericht op de verkoop en implementatie van Exact software en aanverwante producten.

De focus van Activium ligt op veranderingstrajecten bij bedrijven. Onze ondernemende consultants staan als langjarige partner echt naast de medewerkers van onze klanten. Ons doel is om van onze klanten zeer tevreden Exact gebruikers te maken.

Met gedegen kennis van de software en uw business zetten wij de beste software tools in ter ondersteuning van een succesvol project binnen uw organisatie.

Het zelf ontwikkelen van software heeft Activium dit jaar losgelaten. De ontwikkeling van de zogenaamde Real producten is doorgezet door Arealsolution. Activium kan als business partner, deze software inzetten.

Onze vernieuwde focus heeft in 2020 direct resultaat opgeleverd. Om te beginnen bleef de nieuwe koers van Activium niet onopgemerkt onder specialisten in de Exact wereld. Hierdoor is ons team versterkt met meerdere ervaren professionals. En ook in 2021 verwachten we dat onze team groeit. Wilt u meer weten van de specialisten die werken voor Activium, klik dan hier.

Ons grotere team met een enorme schat aan kennis en ervaring is in staat om ook steeds meer grotere en complexere projecten voor een groeiende groep klanten uit te voeren. Mede daardoor sluit het vernieuwde Activium aan het einde van deze decembermaand het jaar 2020 succesvol af.

Activium blijft Activium en is er opnieuw voor u in 2021!