Ben je graag op de hoogte van de nieuwe functionaliteiten in jouw Exact Software? Neem dan snel een kijkje in de Autumn Release ’22 van Exact.

Exact Globe+

Globe+ is nu nog makkelijker te installeren met de nieuwe software installer. Daarnaast zijn de printmogelijkheden een stuk eenvoudiger door het gebruik van de standaard printerdrivers van Microsoft. Lees er meer over via deze link.

Exact Online

Minimaliseer het aantal handmatige handelingen in Exact Online Boekhouden en bespaar veel tijd. Het is nu mogelijk om terugkerende boekingen automatisch aan te maken door ze keer op keer te kopiëren. Schrijf vanaf nu je activa automatisch af. Tevens kun je vanaf nu eenvoudig zelf een memoriaalboeking dupliceren. Bovendien kun je de aangemaakte boeking achteraf wijzigen.

Werk jij in de zakelijke dienstverlening? Ook in Exact Online Projecten zijn nieuwe functionaliteiten beschikbaar. Zoals een verbeterde WBS waardoor je meer grip hebt op de inkopen en meer grip op de facturatie. En verbeter je inzicht wie er bij welk project betrokken is en stel doelen per medewerker op het aantal facturabele uren.

Ook in Exact Online Handel en Productie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je nu vanaf je app orders inzien, invoeren en wijzigen. In de release notes vind je alle nieuwe functionaliteiten.

Lees het allemaal in de Automn Release Notes ’22 via deze link. En kijk wat voor jouw organisatie van toepassing is.