e-Commerce

e-Commerce neemt een vlucht. Meer en meer bedrijven integreren webshops in hun business. Echter e-Commerce heeft andere uitdagingen: kleinere bestellingen en leveringen, meer transparantie in de keten, leverbetrouwheid en – snelheid.

Hoe?

Hoe integreer je een webshop in je huidige bedrijfsprocessen? Hoe behoud je overzicht in order en order- en voorraadbeheer, logistiek en boekhouding? Met een oplossing in één behoud je het overzicht. Je voorkomt dubbele invoer en fouten en je leverbetrouwbaarheid neemt toe. Je krijgt grip op de vraag van je klanten en je vergroot je winstgevendheid. Bij een goede implementatie van een webshop is het de kunst om alle partijen die hierbij betrokken zijn goed met elkaar te laten samenwerken. De consultants van Activium kennen door hun ervaring hierin goed de weg en geven de juiste richting aan een soepele implementatie.

Advies en implementatie voor jouw bedrijf

Onze consultants hebben ruime ervaring in e-Commerce, bijvoorbeeld met de koppeling van Magento aan Exact Globe. Of het nu gaat om de integratie van een webshop in het ERP-systeem of om een productfeed vanuit Exact Globe naar de webshop, onze consultants kunnen je adviseren en de implementatie voor jouw bedrijf verzorgen. Neem gerust contact met ons op.

Top oplossingen voor e-commerce

Exact Globe

De standaard administratieve oplossing voor jouw backoffice

Meer informatie

Exact Online

De meest gebruikte online oplossing voor jouw administratie

Meer informatie

Orbis Software

Tooling op Exact Globe en Synergy met daarin RPA, eventmanagement, database integratie en synchronisatie

Meer informatie

Power BI

Microsoft dashboarding tool die data uit verschillende bronnen samenbrengt en inzichtelijk presenteert

Meer informatie

xCore

Hét koppelplatform voor al jouw e-commerce oplossingen met Exact. Startklaar en eenvoudig: wel zo gemakkelijk

Meer informatie

Optimizers

Logistieke uitbreiding van Exact: App4Sales, Portal4Sales en EDI Gateway

Meer informatie
De consultant van Activium begreep dat we geen standaardbedrijf zijn en heeft echt geluisterd naar wat wij wilden.

John Huizer | DGA | H&K Services BV en H&K Controls BV

De consultant lost problemen op, maar voorziet ze ook. Hij behandelt vragen heel compleet

Gerieke Sol – Hulleman | Eigenaar / Administratie | Sol & Kleene Trucks

Onze Activium consultant denkt actief met ons mee in de ontwikkeling en het verbeteren van processen van Exact. Op ons verzoek of op initiatief van Activium, werken we aan een dynamisch partnership. Al meer dan 10 jaar!

Ruud van der Meijden | Supply Chain Manager | Verbunt Verlinden

Salentein is een veelzijdige organisatie. Onder Salentein Holding vallen verschillende werkmaatschappijen. In Nijkerk wordt een restaurant gerund, wordt zaalruimte verhuurd en houdt men zich bezig met de Europese import van Argentijnse wijnen. Arco van Engelenburg is als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportage in het bedrijf.

Arco van Engelenburg | Financieel Directeur | Salentein

Paul van Dijk regelt de financiële zaken, rapportage, calculaties, automatisering en logistieke organisatie voor Zinzi. Het bedrijf is een groothandel in sieraden, met het eigen merk Zinzi. Zinzi is vooral bekend van de grote reclame-uitingen met Kim, Fatima en Lieke. Zinzi sieraden worden geleverd aan een groot dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg en daarnaast geëxporteerd naar circa 15 landen. Tegenwoordig wordt het ook rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Paul van Dijk | Controller | Zinzi Silver Jewels

Familiebedrijf Westfort heeft een bedrijfsvisie die iedereen uitdaagt te innoveren en verbeteren. Hierbij past alleen een flexibele automatiseringsoplossing die voor iedereen werkt. Met innovaties als Exact Synergy en Real-HRM kwam de oplossing. Robbert van ’t Hoff is binnen de directie bij Westfort verantwoordelijk voor ICT, HR en Finance en houdt van uitdagingen.

Robbert van 't Hoff | ICT, HR, Finance | Westfort

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?