e-Commerce

e-Commerce en automatisering

e-Commerce neemt een vlucht. Meer en meer bedrijven integreren webshops in hun business. Echter e-Commerce heeft andere uitdagingen: kleinere bestellingen en leveringen, meer transparantie in de keten, leverbetrouwheid en – snelheid.

Hoe?

Hoe integreer je een webshop in je huidige bedrijfsprocessen? Hoe behoud je overzicht in order en order- en  voorraadbeheer, logistiek en boekhouding? Met een oplossing in één behoud je het overzicht.  Je voorkomt dubbele invoer en fouten en je leverbetrouwbaarheid neemt toe. Je krijgt grip op de vraag van je klanten en je vergroot je winstgevendheid. Bij een goede implementatie van een webshop is het de kunst om alle partijen die hierbij betrokken zijn goed met elkaar te laten samenwerken. De consultants van Activium kennen door hun ervaring hierin goed de weg en geven de juiste richting aan een soepele implementatie.

Advies en implementatie voor jouw bedrijf

Onze consultants hebben ervaring met e-Commerce. Of het nu gaat om de integratie van een webshop in het ERP-systeem of om een productfeed vanuit Exact Globe naar de webshop, onze consultants kunnen je adviseren en de implementatie voor jouw bedrijf verzorgen. Neem gerust contact met ons op.

"Wat Exact betreft, zijn we uitermate tevreden over de eenvoudige manier waarop snel inzicht kan worden verkregen in alle bedrijfsprocessen en -resultaten. Activium liet het pakket precies aansluiten op onze wensen. "

Paul van Dijk | Controller | Bedrijf: Zinzi Silver Jewels

Waar kunnen wij mee helpen?

Meer weten over onze diensten of wil je een adviesgesprek? Neem gerust contact op.


Op de hoogte blijven van relevant nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.