Non-profit organisaties

Of je nu werkzaam bent in het Onderwijs, in de Zorg of bij de (semi-)Overheid, de druk op het personeel is hoog en er is minder personeel beschikbaar om het werk te doen. Daarnaast wordt de financiering van programma's of activiteiten steeds complexer. Dan is het belangrijk om je zaken goed op orde te hebben. Activium ondersteunt non-profit organisaties op het gebied van Finance, HRM, workflow- en documentmanagement, reporting en dashboards.

Inzicht in jouw processen

Bij non-profit organisaties verandert veel. Door decentralisatie ligt meer verantwoordelijkheid bij de organisaties zelf. Transparantie, kostenbeheersing en leveren van kwaliteit worden steeds belangrijker. Er is behoefte aan meer inzicht om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Door de processen te automatiseren, je werkstromen te stroomlijnen en je bedrijfsvoering te digitaliseren, krijg je meer grip op je cijfers en kun je succesvoller opereren. Exact heeft voor iedere branche oplossingen die jouw organisatie toekomstbestendig maken. Activium adviseert bij het maken van de juiste keuzes en kan de implementatie verzorgen. Neem contact op met één van onze specialisten.

Voordelen:
  • Integratie van alle bedrijfsprocessen
  • Digitalisering voor een efficiënte bedrijfsvoering
  • Beter presteren met minder middelen
  • Real time inzicht in jouw organisatie met reports en dashboards
Top oplossingen voor non-profit organisaties

Exact Globe

De standaard administratieve oplossing voor jouw backoffice

Meer informatie

Exact Globe+

Stap snel en eenvoudig over naar Exact Globe+, de nieuwste innovatieve administratieve oplossing voor jouw bedrijf

Meer informatie

Exact Synergy

De online oplossing voor jouw front office zoals verkopers, projectleiders, directie en HR

Meer informatie
Scansys scanning digitalisering bedrijfssoftware

ImageCapture

Geavanceerde scanoplossingen voor Exact Globe en Synergy

Meer informatie

Power BI

Microsoft dashboarding tool die data uit verschillende bronnen samenbrengt en inzichtelijk presenteert

Meer informatie

Smart Data Platform

Voorziet Power BI van een intelligente data-laag voor de bouw van klantspecifieke dashboards

Meer informatie
Eddon

Word Merge

Voegt merge functionaliteit toe aan Exact Synergy, waarmee professionele documenten kunnen worden aangemaakt

Meer informatie
Jarenlang regelde H&K Services alle facturatie, voorraad- en klantbeheer in Excel. En dat werkte prima voor het bedrijf. Maar de flinke groei van de afgelopen tien jaar was reden om verder te automatiseren. Met ondersteuning van Activium stapte het bedrijf begin dit jaar in recordtijd over op Exact Online Handel Essentials.

John Huizer | DGA | H&K Services BV en H&K Controls BV

Sol & Kleene Trucks B.V. is een jong bedrijf, gespecialiseerd in de inkoop van gebruikte trucks en trailers. Bij de start in 2020 werd Exact Online aangeschaft als boekhoudpakket. Om administratief mee te komen met de start van het bedrijf schakelde Sol & Kleene Trucks de hulp van Activium in om het boekhoudsysteem gebruiksklaar te maken.

Gerieke Sol – Hulleman | Eigenaar / Administratie | Sol & Kleene Trucks

Verbunt Verlinden is al meerdere generaties een toonaangevende Nederlandse wijnimporteur met merknamen als Graham’s Port, Bodegas Salentein, Champagne Bollinger, Bodegas Ramón Bilbao. Joseph Antonius Verbunt is de grondlegger van Verbunt Wijnkopers. In 1844 begon hij in Tilburg een zaak in tabak, wijn en gedistilleerd. De daaropvolgende generaties Verbunt deden succesvol zaken als wijnimporteur en in gedistilleerde dranken.

Ruud van der Meijden | Supply Chain Manager | Verbunt Verlinden

Salentein is een veelzijdige organisatie. Onder Salentein Holding vallen verschillende werkmaatschappijen. In Nijkerk wordt een restaurant gerund, wordt zaalruimte verhuurd en houdt men zich bezig met de Europese import van Argentijnse wijnen. Arco van Engelenburg is als controller verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportage in het bedrijf.

Arco van Engelenburg | Financieel Directeur | Salentein

Paul van Dijk regelt de financiële zaken, rapportage, calculaties, automatisering en logistieke organisatie voor Zinzi. Het bedrijf is een groothandel in sieraden, met het eigen merk Zinzi. Zinzi is vooral bekend van de grote reclame-uitingen met Kim, Fatima en Lieke. Zinzi sieraden worden geleverd aan een groot dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg en daarnaast geëxporteerd naar circa 15 landen. Tegenwoordig wordt het ook rechtstreeks aan consumenten geleverd.

Paul van Dijk | Controller | Zinzi Silver Jewels

Familiebedrijf Westfort heeft een bedrijfsvisie die iedereen uitdaagt te innoveren en verbeteren. Hierbij past alleen een flexibele automatiseringsoplossing die voor iedereen werkt. Met innovaties als Exact Synergy en Real-HRM kwam de oplossing. Robbert van ’t Hoff is binnen de directie bij Westfort verantwoordelijk voor ICT, HR en Finance en houdt van uitdagingen.

Robbert van 't Hoff | ICT, HR, Finance | Westfort

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?