Oplossingen voor salestijgers

Om de salesorganisatie effectief te laten werken zijn informatie en rapportages over je klanten essentieel. Zorg dus voor een goed CRM systeem en overzichtelijke dashboards.

Voor een succesvolle bedrijfsvoering is goede klantinformatie essentieel. Alle informatie over je klanten op één plek, eenvoudig te benaderen en bij te werken, niet alleen voor de salesverantwoordelijke, maar ook voor andere medewerkers. Omdat klantinformatie beschikbaar is, kunnen marketingmedewerkers klantgerichte acties ontwikkelen, sales maakt vaker van een verkoopkans een deal en services worden effectief afgehandeld.

Daarnaast is goede rapportage voor verkopers en managers onontbeerlijk. Met real-time inzicht in onder andere omzet en marge, de status  van orders en andere informatie in overzichtelijke dashboards zorgen dat je altijd goed geïnformeerd bent voor een klantgesprek.

Activium biedt verschillende oplossingen op het gebied van CRM en reporting en helpt je graag verder met het maken  van een goede keuze voor jouw bedrijf.

Handige software oplossingen voor sales:

Exact Synergy

De online oplossing voor jouw front office zoals verkopers, projectleiders, directie en HR

Meer informatie

Power BI

Microsoft dashboarding tool die data uit verschillende bronnen samenbrengt en inzichtelijk presenteert

Meer informatie
Sumatra rapportage software

Sumatra

Gespecialiseerd in uitgebreide standaard en op maat rapportages voor Exact Globe en Synergy

Meer informatie

Exact Online

De meest gebruikte online oplossing voor jouw administratie

Meer informatie
Familiebedrijf Westfort heeft een bedrijfsvisie die iedereen uitdaagt te innoveren en verbeteren. Hierbij past alleen een flexibele automatiseringsoplossing die voor iedereen werkt. Met innovaties als Exact Synergy en Real-HRM kwam de oplossing. Robbert van ’t Hoff is binnen de directie bij Westfort verantwoordelijk voor ICT, HR en Finance en houdt van uitdagingen.

Robbert van 't Hoff | ICT, HR, Finance | Westfort

Ben je op zoek naar...

  • meer controle over bedrijfsprocessen

  • overzicht houden over data en bedrijfssystemen

  • automatisering inzetten om bedrijfsdoelen te halen

  • een betrouwbare partner die helpt met persoonlijk advies en implementatie?