Succesvol debiteurenbeheer zorgt voor een betere liquiditeit én behoud van een goede klantrelatie. Dat wil jij toch ook!

Activium organiseert in samenwerking met Payt een Webinar over dit onderwerp.

  • Wanneer: maandag 28 november
  • Tijd: 15.00-15.45 uur

Aanmelden kan via deze link.

Slimme software maakt je werk een stuk leuker en makkelijker! Een duidelijk en effectief debiteurenbeheer is erg belangrijk, maar kost vaak veel tijd. Bovendien is niets vervelender dan een debiteur die een factuur niet (op tijd) betaalt. Effectief debiteurenbeheer begint bij de juiste software.

Koppel jouw Exact omgeving eenvoudig en snel aan de slimme debiteurenbeheer software van Payt en geef jouw cashflow én klantrelatie een boost. Payt zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer makkelijk en duidelijk is voor jezelf én debiteur!
Onze klanten die eerder met Payt zijn gaan werken, behalen verrassend goede resultaten.

‘De verbetering van de liquiditeit door te werken met Payt is een stuk beter dan vooraf ingeschat. De investering is het meer dan waard.’ (quote van New Edition)

Wil jij weten wat de voordelen zijn en wat Payt voor jouw organisatie kan betekenen? Jeroen Krosse van Payt vertelt er alles over in het webinar.

Je kunt het webinar volgen vanaf de computer, tablet of telefoon. ​Schrijf je nu in. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.