Hierbij brengen wij je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in Exact Synergy, Globe+ en Exact Online. Wij hebben een selectie gemaakt van de belangrijkste wijzigingen, die tref je hieronder aan. Wil je alle innovaties die in jouw software zijn doorgevoerd bekijken? Klik dan op deze link.  

 

Exact Globe+  

Ondersteuning in Office 64-bit
De nieuwe versie van Globe, Globe+ is gebouwd op de nieuwste technologie met behoud van de vertrouwde functies. Globe+ werkt nu ook samen met de 64-bit versies van Microsoft Office. Dit maakt de installatie sneller en eenvoudiger en maakt het werken met de Office producten sneller. Lees er meer over via deze link. 

Je eigen bankformaten en -lay-outs
Wil je graag je eigen bankformaten en lay-outs gebruiken? Nu kun je ze eenvoudig  maken. Teven is het mogelijk om essentiële checks uit te voeren in de koppeling, zoals het controleren van het banknummer. 

Huidige Globe gebruikers kunnen gratis overstappen op Globe+. Met een beproefd stappenplan zorgt Activium dat de overstap vlekkeloos verloopt. Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op onze website.  

 

Exact Synergy

Goed nieuws want vanaf productupdate PU500 is een best practise bestand beschikbaar voor de Integratie van Exact met een Arbodienst. Deze zorgt voor een gemakkelijke implementatie van deze oplossing. Daarnaast zijn diverse verbeteringen aan de Arbodienst Integratie doorgevoerd: Zorg van de Zaak wordt nu via webservices ondersteund, de integratie is bijgewerkt naar SIVI 2022 standaard en er zijn wijzigingen doorgevoerd aangaande medewerkerberichten en verzuimmeldingen. 

 

Exact Online 

Ook in Exact Online zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. In Exact Online Boekhouden is de PSD2-bankkoppeling beschikbaar voor ABN AMRO en ING klanten. En vanaf nu is het mogelijk om kosten toe te voegen aan verkoopboekingen. Ook in Exact Online Handel / Productie zijn de nodige verbeteringen doorgevoerd, zoals het goedkeuren van bestellingen, het vastleggen van Incoterms en het verkrijgen van inzicht in afzet per verkoopkanaal. Lees er hier meer over.