Vind jij het leuk om bedrijfsprocessen te automatiseren? Ben je in staat om dit zowel zelfstandig als in teamverband uit te voeren? Heb jij een lange termijnvisie, ben je proactief en houd je ervan om je kennis te delen? Zoek je de vrijheid van het ondernemen maar wil je toch de gemakken van een professionele organisatie om je heen? Activium is op zoek naar ondernemende en zelfstandige Exact Globe en/of Exact Synergy consultants.

 

Functieomschrijving

Als consultant bouw je de relatie met de opdrachtgever verder uit en creëer je partnerships. Je adviseert, implementeert, begeleidt en beheert het gebruik van de (ERP) software bij onze opdrachtgevers. Daarnaast geef je demonstraties, instructies en trainingen.

Je combineert bedrijfsinzicht met technologische kennis. Door middel van persoonlijk contact maak je een inventarisatie van de bedrijfsprocessen, eisen en wensen van de klant en vertaal je deze met behulp van jouw kennis en ervaring naar passende oplossingen. De implementatie wordt zelfstandig of in teamverband uitgevoerd, waarbij je waar nodig gebruik kunt maken van ons team van specialisten. Ook signaleer je kansen, bewegingen en trends in de markt en ben je betrokken bij de ontwikkelingen van onze organisatie.

Als consultant ben je zelfstandig ondernemer binnen onze Activium formule. Daarmee combineer je vrijheid en flexibiliteit met de kracht en steun van een organisatie op het gebied van onder andere marketing, sales en accountmanagement. Bij Activium krijg je de vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien. De consultants komen op regelmatige basis bij elkaar om informatie en kennis te delen en de voortgang in projecten te bespreken.

 

Wat bieden wij?
 • Mogelijkheid om zelfstandig te ondernemen
 • Professionele ondersteuning op het gebied van administratie, marketing, sales en accountmanagement
 • Ruimte om te doen waar jij goed in bent, je verder te ontwikkelen en trainingen te volgen
 • Een netwerk van ervaren consultants om mee samen te werken en informatie en kennis te delen
 • Sociale activiteiten, samen met enthousiaste collega’s

 

Wat vragen wij?
 • Je beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau
 • Je kunt lezen en schrijven met Exact Synergy en/of Exact Globe en MS SQL
 • Certificering voor Exact producten is een pré
 • Goede kennis van administratieve organisatie en bedrijfsprocessen
 • Je krijgt energie van vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie en je gaat proactief en georganiseerd te werk
 • Je bent klantgericht, sterk analytisch en komt met creatieve oplossingen
 • Je communiceert vlot naar interne en externe stakeholders op verschillende niveaus

 

Is zelfstandig ondernemerschap niets voor jou en werk je liever in dienstverband? Ook dan komen we graag met je in contact en zoeken we een passende oplossing.

 

Over Activium

Activium is aanbieder van Exact en Exact gerelateerde bedrijfssoftware. Activium verzorgt implementaties van deze softwareoplossingen. Activium is een innovatieve en dynamische organisatie met kantoren in Hoevelaken en Nieuw-Vennep. Activium is aangesloten bij ICTWaarborg en is Partner van Exact.

 

Iets voor jou?

Dan maken we graag kennis. Stuur je CV en een korte en bondige motivatie naar info@activium.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen met Stefan Nix of Rob Haarsma op 088-8787000.