Wil jij meer efficiency in jouw organisatie? Minder handmatige en foutgevoelige handelingen? Meer onderscheid ten opzichte van je concurrenten door snellere levering en kwaliteit? Voor veel handels en e-commerce bedrijven vergroten de stijgende kosten en krapte op de arbeidsmarkt de noodzaak om efficiënt te werken.

Met de handelssoftware van Exact digitaliseer je gemakkelijk de kantoor, verkoop, het magazijnbeheer en de keten. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om systemen en apps te koppelen. Zo kom je tot meer inzicht, kun je sturen op data en heb je beter grip op jouw bedrijfspresentatie. De implementatie van een veranderingstraject is voor ieder bedrijf anders. De ervaren consultants van Activium zorgen voor een geslaagde implementatie.

Activium organiseert een webinar over dit onderwerp.

  • Wanneer: donderdag 16 november
  • Tijd: 10.00-11.00 uur
  • Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier

 

Aan het einde van het webinar heb je een duidelijk beeld wat de software van Exact, koppelingen met aanvullende systemen en apps en de implementatie van een veranderingstraject door Activium voor jouw bedrijf kan betekenen. Dus meld je meteen aan via onderstaand formulier.

Wil je meer weten over het webinar? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel naar 088-8787000.

Aanmeldformulier webinar

Donderdag 16 november 2023 om 10.00 uur

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*