Onze Sumatra specialist Paul Bart Veenboer geeft op 11 november om 11.11 uur een webinar met als onderwerp: Overzicht door Inzicht met Sumatra reporting en dashboards.

Veel bedrijven leggen meer en meer informatie vast in hun systemen. De klanten van Activium gebruiken Exact oplossingen als basis voor de vastlegging van financiële feiten. En vaak is dit ook het geval voor hun logistieke en productie gegevens. Denk aan de registratie van de omzet, verkopen, inkopen en het artikelbestand en prijzen. Maar hiermee heb je niet altijd het gewenste overzicht.

In ons blog van juni hebben we de problematiek beschreven over onder andere de verstoorde supply chain wereldwijd met gigantisch hoge prijzen voor containervervoer tot gevolg en verminderde beschikbaarheid van grondstoffen en producten. Het is belangrijk overzicht te houden over de activiteiten, resultaten en statussen van bijvoorbeeld levertijden en voorraden.

Het Exact ERP systeem bevat al die informatie in de database. Het is echter niet eenvoudig het overzicht te houden omdat deze verspreid in het systeem te vinden is. En niet iedereen heeft toegang tot Exact en ook niet vanaf iedere locatie.

Bij veel bedrijven zien we het gebruik van MS Excel rapporten en de bekende “lijstjes’’ terug. Vaak komen deze rapporten en lijstjes handmatig tot stand met kans op fouten, bovendien zijn ze snel verouderd.

Het favoriete hulpmiddel van veel Exact gebruikers en onze klanten is Sumatra. Sumatra is al meer dan 20 jaar de expert voor operationele rapportages. Sumatra heeft de tabellen van Exact vertaald en dit verkort de ingebruikname en implementatie enorm.

Intussen is Sumatra onmisbaar en zeer gewaardeerd bij veel van onze klanten.

De voordelen op een rij:

  • Interactieve dashboards
  • Complete informatie inclusief verklarende details en documenten
  • Sturen op basis van actuele cijfers
  • Ontsluiten data aan personen zonder Exact toegang
  • Beter geïnformeerde medewerkers
  • Overal en altijd beschikbaar
  • Geen Data Warehouse nodig
  • Beschikbaar in huur en koop model

 

Sumatra is in veel gevallen ook geschikt voor de consolidatie van rapportages over meer dan één Exact administratie.

Activium organiseert deze sessie samen met Sumatra Software. Onze Sumatra specialist Paul Bart Veenboer toont op 11 november wat hij maakt bij onze klanten. Hij laat zien hoe onze klanten Sumatra in de praktijk gebruiken.

Het is een Teams bijeenkomst die circa 45 minuten duurt. Meld je aan via advies@activium.nl, na aanmelding delen we de Teams link met de deelnemers.

We nemen het webinar niet op.